Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering hoeft niet duur te zijn

Veel zelfstandigen onderschatten de financiele gevolgen bij arbeidsongeschiktheid of denken dat een AOV te duur voor ze is. Ik stel voor dat u dat dan zelf even binnen 1 minuut vaststelt op onze site. Meten is tenslotte weten.

Wilfred Mooij ffp

 

 

Premiepijn fysiotherapeut arbeidsongeschiktheidsverzekering

Geplaatst op dinsdag 27 oktober 2020 om 23:15 uur door Wilfred Mooij Wilfred Mooij

Alsof ze het nog niet zwaar genoeg hebben in 2020. Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir verlaagt de korting die de beroepsvereniging KNGF heeft bedongen van 10% naar 5% en verhoogt gelijktijdig collectief de AOV premies met 5%. Dat doet zeer.

Premieverhoging Movir en Nationale Nederlanden

Geplaatst op maandag 26 oktober 2020 om 8:54 uur door Wilfred Mooij Wilfred Mooij

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir verhoogt de premies van de beroeps-arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, Soepel & Zeker AOV’s, en de arbeidsongeschiktheidsverzkeringen van Nationale-Nederlanden.Gelijktijdig worden de collectieve kortingen verlaagd naar maximaal 5%.Lang verhaal kort, het wordt veel duurder. Maar er zijn goede alternatieven.

Huisarts krijgt verhoging van AOV premie

Geplaatst op vrijdag 23 oktober 2020 om 22:42 uur door Wilfred Mooij Wilfred Mooij

 

Tandartskorting AOV halveert, AOV premie verhoging

Geplaatst op woensdag 21 oktober 2020 om 11:13 uur door Wilfred Mooij Wilfred Mooij

De ongeveer tienduizend Nederlandse tandartsen krijgen slecht nieuws voor hun kiezen. De meesten zijn bij Movir verzekerd en dat wordt nog duurder. Met ingang van 2021 verlaagt de Movir de korting voor tandartsen van 10% naar 5% en verhoogt gelijktijdig de premie met 5%. Daarnaast betalen zij vaak een serviceabonnement van meestal 25,= per maand aan hun adviseur.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Allianz biedt corona sluimerdekking

Geplaatst op dinsdag 31 maart 2020 om 14:39 uur door Wilfred Mooij Wilfred Mooij

Allianz is de eerste AOV verzekeraar die tijdens de coronacrisis pro actief meedenkt met haar verzekerde zzp’ers en DGA’s. Vanwege de coronacrisis biedt zij de verzekerden de optie om tijdelijk minder of geen premie te betalen met latere terugkeergarantie naar de huidige polis. Voorwaarde is wel dat de verzekerde dan niet tijdens die premieholliday ziek of arbeidsongeschikt is geworden. Dat is wel een beetje riskant……………..

MKB noodloket voor €4.000,= steun is zojuist geopend.

Geplaatst op vrijdag 27 maart 2020 om 17:42 uur door Wilfred Mooij Wilfred Mooij

ZZP’ers en andere MKB ondernemers getroffen door overheidsmaatregelen ter bestrijding van de coronacrisis komen spoedig in aanmerking voor een tegemoetkoming van €4.000,= voor de eerste nood. Er komt snel een overzicht van bedrijven die hiervoor in aanmerking komen.

Samenvatting voorstel verplichte AOV VolksAOV

Geplaatst op woensdag 4 maart 2020 om 11:51 uur door Wilfred Mooij Wilfred Mooij

In maart 2020 heeft de Stichting van de Arbeid een voorstel gepubliceerd voor de VolksAOV, de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen.

Verplichte AOV premie dubbele van marktpremie

Geplaatst op woensdag 26 februari 2020 om 23:39 uur door Wilfred Mooij Wilfred Mooij

Vermoedelijk presenteren de sociale partners begin maart 2020 een voorlopig akkoord over de verplichte VolksAOV.Daarbij wordt dan gesteld dat de beoogde premie lager is dan de huidige WIA voorziening voor werknemers omdat deze arbeidsongeschiktheidsverzekering soberder wordt.

AOV premie hoger door lage rentestand

Geplaatst op woensdag 26 februari 2020 om 22:21 uur door Wilfred Mooij Wilfred Mooij

 

Pagina 1 van 7
1 2 3 4 5 6 7
 • Amersfoortse
 • Movir
 • Lancyr
 • Goudse
 • Reaal
 • Van Kampen Groep
 • Klaverblad
 • TAF
 • AEGON
 • Allianz
 • De Zeeuwse
 • Avero Achmea
 • UWV